Pajak x Antonia Gigovska Habibi Lyrics

Pajak x Antonia Gigovska Habibi Lyrics

Предрефрен: Паjaк и Антониа]
Малку авантура, малку љубов, малку стрес
Заради тие очи паѓам ја на грев
На моите рани ти си единиот лек
Горат чувства, а ти ги топиш као лед
А ноќва ме спушташ и креваш од дно и се тоа ти го правиш намерно
Ко ангел од душа ми отргна зло
My baby, my love, I need you, my love

[Рефрен: Паjак и Антониа]
Habibi, To, to, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, To, To, To, o, то Habibi love, habibi je
Habibi, To, To, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, To, To, To, To, то Habibi love, habibi je

[Строфа 1: Антониа]
А ти си ми пекол, пак во мене го бараш лекот
Колку дадов, толку и зедов
Habibi-bibi, дај не лажи ме
Во мракот си светлост
Слатки тајни, слатки лаги криеш безброј
Ти си лудак, и jа сум луда, тоа е реткост
А кој би рекол?
За тебе да го срушам светот

[Предрефрен: Пајак и Антониа]
Малку авантура, малку љубов, малку стрес
Заради тие очи паѓам ja на грев
На моите рани ти си единиот лек
Горат чувства, а ти ги топиш као лед
А ноќва ме спушташ и креваш од дно
И се тоа ти го правиш намерно
Ко ангел од душа ми отргна зло
My baby my love i need you my love!

[Мост: Паjak]
Ooooooo,ooooooo
Со тебе ден и ден и ноќ
Ooooooo,ooooooo
Со тебе ден и ден и ноќ